Деси Слава: За първи път влизам в съд. Притеснявам се

11:20, 21 мар 19 25 5711 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фолкпевицата Деси Слава пристигна преди минути в Бургаския окръжен съд, където е призована като основен свидетел по дело за катастрофа на АМ "Тракия", отнела живота на 21-годишен мъж от Карнобат.

"За първи път влизам в съд. Много се притеснявам", сподели пред "24 часа" певицата. Тя се появи в стилно черно облекло заедно с шофьора си Димитър Илиев, който е подсъдим по делото, и адвокатът му Станислав Иванов от Софийска адвокатска колегия.

"Стана след участие, но сега не искам да коментирам. Ще разкажа повече след делото", каза още Деси Слава.

Фаталният инцидент става около 5:45 сутринта на 9 септември 2016 г., на магистралата в района на Карнобат. Фолкпевицата и шофьорът й се връщали от участие във Варна, когато внезапно на платното изскочил млад мъж. След удара в колата на Деси Слава пешеходецът изхвърчал встрани, а мантинелата отрязала единия му крак. 21-годишният Божидар е издъхнал от остра кръвозагуба няколко часа по-късно. Според показанията на Димитър те опитали да му помогнат до пристигането на линейката.

Експертиза е установила, че подсъдимият е шофирал със 120 км в час. Освен Деси Слава днес се очаква да бъдат разпитани и вещи лица, изготвили една от автотехническите експертизи.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама