ГЕРБ обявяват кандидатите си за евродепутати на 31 март

16:01, 19 мар 19 / Политика 25 1236 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 31 март ГЕРБ ще представи официално листата си с кандидати за евродепутати, съобщи председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов по време на среща с областните координатори на партията в страната.

"В началото на април предстои да обявим и какъв ще бъде слоганът на ГЕРБ за предстоящата кампания за европейския вот. На следващ етап ще представим и платформата на партията за европейските избори, чрез която ще информираме обществото", каза още Цветанов.

Цветан Цветанов отчете пред всички присъстващи, че от началото на годината ГЕРБ може да се похвали с почти 1000 новоприети членове. Като пример той отличи община Куклен, където към партията са се присъединили 35 нови членове, а само към младежката структура са се присъединили нови 20 души.

В тази връзка председателят на Цветанов отбеляза, че на предстоящите европейски избори всеки глас ще бъде важен и призова областните координатори и ръководените от тях структури в страната да продължат да водят активна комуникация лице в лице с хората.

По думите му фалшивите новини ще бъдат най-големия проблем, защото според него вече се вижда, че БСП няма да се поколебаят да ги използват.

"Получихме обвинения, че сме фалшифицирали и предстои да фалшифицираме изборите, а какво се оказа в крайна сметка - хора от БСП твърдят, че е имало подмяна на гласовете при вътрешните избори за водач на листата", отбеляза Цветанов.

„Веднага след края на европейския вот стартира щателен анализ на резултатите. Той ще има за цел да покаже от една страна каква е била активността по време на кампанията на потенциалните ни кандидати за кметове и общински съветници, а от друга да разкрие с каква подкрепа се ползват те сред жителите на съответните населените места“, обясни председателят на ПГ на ГЕРБ.

По думите му фалшивите новини ще бъдат най-големият проблем, защото според него вече се вижда, че БСП няма да се поколебаят да ги използват.

"Получихме обвинения, че сме фалшифицирали и предстои да фалшифицираме изборите, а какво се оказа в крайна сметка - хора от БСП твърдят, че е имало подмяна на гласовете при вътрешните избори за водач на листата", отбеляза Цветанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама