Шефът на „Уорнър Брос“ се оттегля – обещавал роли срещу секс

11:50, 19 мар 19 / Свят 25 957 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изпълнителният директор на „Уорнър Брос“ е един от най-високопоставените мениджъри, които биват унищожени от обвинения в сексуални посегателства. Ръководителят на администрацията на „Уорнър“, Джон Станкей, обяви оттеглянето на Кевин Цуджихара в понеделник, заявявайки, че това е в “най-добър интерес” на студиото.

“Кевин признава, че грешките му са несъвместими с очакванията за лидерство на компанията и може да повлияят на способността на компанията да изпълнява бъдещите си ангажименти”, каза Станкей, цитиран от БГНЕС.

По-рано този месец „Уорнър Медия“ започна разследване след статия на „Холивуд Рипортър“, в която бяха публикувани подробни текстови съобщения между Цуджихара и британската актриса Шарлот Кърк през 2013 г. Съобщенията доказват наличие на сексуални отношения между кандидатстващата за студиото актриса и оглавяващия студиото, който обещава, че ще я представи на влиятелни мениджъри и ще бъде взета под внимание за роли в киното и телевизията.

Цуджихара, който оглавява студиото в Бърбанк, Калифорния, от 2013 г., по-рано се извини за действията си в обръщение към служителите.

“Дълбоко съжалявам, че съм направил грешки в личния си живот, причинили болка и срам на хората, които обичам най-много,” каза Цуджахара. “Също така дълбоко съжалявам, че тези лични действия са довели до неудобства за компанията и на всички вас.”

„Уорнър Медия“, компанията-майка на студиото, заяви в понеделник, че разследването на ситуацията, извършвано от правна компания на трета страна, продължава.

Кърк се появява под егидата на „Уорнър Брос“ в “Как да бъдем сами” през 2016 г. и в “Бандата на Оушън” през 2018 г. Тя отрече всякакво непристойно поведение от страна на Цуджахара или двама други ръководители, Брет Ратнър и Джеймс Пакър, с които е общувала. „Господин Цуджихара никога не ми беше обещавал нищо“, каза Кърк.

Скандалът се разгръща точно когато „Уорнър Брос“ се занимава с преструктурирането на AT&T, придобита от „Уорнър медия“, по-рано известна като „Тайм Уорнър“. Ролята на Цуджахара току-що беше разширена, с цел включване на глобални забавления за деца и семейства. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама