Къде няма да има вода в София

07:00, 20 мар 19 25 762 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 20 март 2019 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Иван Вазов“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Иван Вазов" от ул. „Г. С. Раковски“ до ул. „6-ти септември“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Иван Вазов“ ъгъла с ул. „Г. С. Раковски“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 20 март 2019 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул.“Козлодуйски бряг“, с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Чавдар войвода“, ул. „Парашутист“, ул. „Ястреб“, ул. „Орлин“, ул. „Козлодуйски бряг“, ул. „Христо Ботев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Чавдар войвода“.

На 20 март 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Батареята“, местност „Батареята“, община „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на местност „Батареята“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Батареята“ ъгъла с бул. „Ботевградско шосе“.

На 20 март 2019 г. (сряда), във връзка с направа на връзка на уличен водопровод на ул. “Коце Петров Бургов“, кв. „Кумарица“, гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул.“Коце Петров Бургов“, ул. „Свещеник Юрдан Ангелов“, ул. „Леярска“ №1, №1А, №3, №5.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. .“Коце Петров Бургов“ ъгъла с ул. „Свещеник Юрдан Ангелов“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама