Кубрат Пулев: Антъни Джошуа допуска грешки и аз ще му покажа, че съм най-добрия

16:30, 18 мар 19 / Спорт 25 1249 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кубрат Пулев даде специално интервю за радио NBS Sports, в което сподели, че според него тежката категория е интересна заради наличието на няколко силни боксьори. Българинът, който се готви за мача си с румънеца Богдан Дину в САЩ след няколко дни, говори още за своята подготовка, както и за евентуална среща на ринга с настоящия №1 Антъни Джошуа.

"Сега е много по-интересно, защото има твърде много добри боксьори в тежката категория. Не като преди, когато (Владимир) Кличко държеше всички титли. Мисля, че на Антъни ще бъде лесно да победи Милър. Лесна работа за него. Аз съм номер едно в IBF и имам гарантиран двубои с Антъни. Трябва да се боксираме. Може би тази, може би следващата година", каза Кобрата.

"В момента съм силен, по-бърз, по-техничен и по-умен от него. Мисля, че е важно на толкова високо ниво. Мисля, че за да победя Антъни се нуждая от добра подготовка - качествени тренировки и силни спаринг партньори", добави още той.

"Виждам, че допуска грешки. Всеки прави такива - някои повече, други - по-малко. Виждам ги и ще му покажа, както и на целия свят, че съм най-добрия. Антъни е силен, но не е Железния човек. Защо да не го нокаутирам?", пита още Кобрата.

Пулев коментира и реванш между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър: "Не смятам, че ще има такъв, защото и за двете страни би било твърде рисковано. Никой от тях не иска да загуби".

Ключови думи
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Ivo Milev 11:35, 19 мар 19

Давай, Кобраааа!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама