Джамбазки и Контрера: Нека ,,циганозащитниците" да поживеят в гетата

11:00, 18 мар 19 / Политика 25 990 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Циганозащитниците трябва да бъдат пращани да живеят със "страдащите онеправдани" жители на гетата. Тази позиция на евродепутата Ангел Джамбазки и столичния общински съветник Карлос Контрера беше изразена в съобщение до медиите.

Според двамата, защитниците на сегашния начин на живота в гетата нямат място в Брюксел. Политиката на т.нар. "зелени" е пагубна за устоите и ценностите на ЕС, категорични са Джамбазки и Контрера.

Позицията им е в подкрепа на община Бургас, която спря водата на част от циганския квартал "Комлука". Причината - неплатени сметки от над 100 хил. лв.

"Този напълно законен акт, обаче, беше използван от т.нар. правозащитници, които са сигнализирали Брюксел. И реакцията от там не закъсня в лицето на зелените в ЕП. Евродепутатът Ромео Франц написа писмо до администрацията на морския град. В писмото той казва, че хората в гетото "много страдали" заради спряната вода. Нямало как да се измият и изкъпят, а те силно искали да се освежат без пари. Освен това имали и малки деца, които оставали жадни", пише в позицията на Джамбазки и Контрера.

Към редовните абонати са се закачили десетки нелегални водопроводи
Патриотите виждат и втори пласт в писмото на зеления евродепутат. 

"Именно там се крие и бомбата с часовников механизъм, която бесните либерали в Съюза заложиха отдавна назад в годините. 
Тези розово-зелени мултикултуралисти повдигнаха не само темата за трети пол, вече налагат безполово образование в детските градини и училищата, въведоха местоимението "hes", което използват за децата си", пишат патриотите.

Те обвиняват мултукуралистите, че: пробутват джендър идеологията под миловидната форма "борба с насилието над жени и домашното насилие" (Истанбулската конвенция, подкрепена от ПЕС, към чието семейство е и БСП), но и техни представители в недалечно време поискаха узаконяване на инцеста - кръвосмешението. Това са крайно опасни практики, които ще доведат не само до гибелта на ЕС, но и на европейската култура, на старите ценности, изградени върху християнската религия. Ценности, платени с кръв", пишат патриотите.

С този мотив те предлагат защитниците на досегашните условия на живот на ромите в гетата, да поживеят малко в българските гета. "След това ние ще ги попитаме какво мислят по темата цигани, права на травеститите, изнасилвачите и убийците, както и какво мислят за кръвосмешението, педофилията и други подобни техни болни фиксации", пишат българските патриоти.

Припомняме, според човешките права, "Всяка личност има право непрекъснато и постоянно да се снабдява с вода за лични и домашни нужди, пиене, санитарни нужди, миене и тоалет, приготвяне на храна, лична и домашна хигиена".

Спирането на водата в конкретния случай има предвид услугата водоподаване и пречистване на отпадните води.

В коментар на писмото от Ромео Франц представителите на патриотите казват, че това на първо място е недопустима намеса в политиката и правоприлагането на суверенна държава, каквато е България.

"Ние, Патриотите от ВМРО - Българско национално движение, сме категорични и последователни в позицията си, че законите са еднакви за всички. Няма как да консумираш нещо и да не го плащаш. Нещо повече - да консумираш, а друг да плаща сметката, защото за тази вода, за да стигне до циганската махала, са направени разходи. А тези разходи някой трябва да плати - в случая изрядният потребител, който всеки месец си плаща потребеното. Няма как едната част от обществото да работи, да плаща данъци, да си плаща наема или вноските за собствено законно притежавано жилище, а останалата - наречена от Франц "многострадална" група, да има само права без насрещни задължения и да живее на гърба на останалите", категорични са патриотите.

,,Стига толкова политическо лицемерие", категорични са Джамбазки и Контрера.

Джамбазки и Контрера бяха в основата на разкритията как в София циганите от "Филиповци" и "Факултета" крадат всяка година вода за милиони. Според патриотите липсва ясна политическа воля на големите парламентарни групи този въпрос веднъж завинаги да се реши чрез криминализиране на кражбите на вода.

Войводите са категорични, че никой от партията няма да отстъпи от поставената за обсъждане Концепция за интеграция на маргинализираните групи от обществото на вицепремиера и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов. Документът бе наречен "Концепция срещу циганизацията".

По места общинските съветници и кметовете на ВМРО поискаха ревизия и събаряне на незаконните постройки, преобладаваща част от които са в циганските гета. Имаме и внесен законопроект за спиране на социалните плащания при неизпълнение на ответни задължения от страна на бенефициентите. Има и проекти за насърчаване на образованата разумна раждаемост, припомнят от патроточната формация. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама