Ветко и Маринела Арабаджиеви делят килия с терористи

14:55, 16 мар 19 25 2038 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бегълците от правосъдието Ветко и Маринела Арабаджиеви се намират в затвор на около 100 км северно от Мадрид, където държат терористи и членове на организираната престъпност, пише в. "Телеграф", като се позовава на източници от Испания.

Занданът представлява предварителен арест за лица, подсъдни на Националния съд в Мадрид, който е подобен на нашия специализиран съд.

Хотелиерите са в отделни сектори на затвора и нямат никаква връзка помежду си. В испанската столица е пристигнала по-малката им дъщеря Александра, която се е свързала с испански адвокат, който да поеме защитата им.

По-големият им син и другата им дъщеря Златомира не са ги посетили. Причината за липсата на визита вероятно е сложността при свижданията.

"По принцип свиждания в предварителния арест в Мадрид се допускат само в редки изключения и задължително са с адвокат и с представители на съда", обясни източникът.

Милионерите категорично са отказали доброволно да бъдат екстрадирани в България и са предпочели условията в испанския арест. Делото им е било разгледано от съда в зала с бронирани стъкла и врати, а външни лица, които да наблюдават процеса, не са допуснати.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама