Дъщерята на Митьо Очите беше обвинена за участие в престъпна група

21:50, 15 мар 19 25 1713 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дъщерята на Димитър Желязков е с обвинение от спецпрокуратурата. То е за участие в организирана престъпна група, за чийто лидер разследващите сочат именно Митьо Очите, предаде БТВ.

Дъщерята на Митьо Очите твърди, че все още не знае какви са доказателствата и обвинението срещу нея. Станислава успяла да се види с баща си след екстрадирането му от Турция. Тогава говорили и за делото срещу него.

„Намериха човек, който е лъжесвидетел, директно лъже. А този същият септември месец е задържан за шеф на организирана престъпна група, намерили са растения в него, в групата му, пари, наркотици. Той казва, че е денонощно с баща ми. Притеснявам се, че той не е добре здравословно. Че не го пускат дори и на лекар. Нали говорим за една хуманност - да отидат, да го прегледат”, сподели Станислава, дъщеря на Димитър Желязков.

След стрелбата срещу Очите в Слънчев бряг през 2016 г. Станислава и мъжът до нея - Велислав, бяха разпитани от полицията. Тя твърди, че не познава подсъдимите.

„Виждали сме ги в комплекса, но категорично нямаме нищо общо. Предполагам, че те му направиха засада, докато той отива да вечеря. Това са моите предположения. Той не помни много. Помни, че отишъл на вечеря, оттам много неща му се губят. Аз имах таксиметрова компания, в момента не се занимавам, защото имам бебе на 6 месеца и преди да родя, продадох фирмата си. Сега съм по майчинство и си гледам бебето”, заяви още Станислава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама