Шумно дъвчене на дъвка е причина за агресията на десетокласничка към нейна съученичка

16:35, 14 мар 19 25 1302 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Десетокласничката от пловдивското Средно училище „Св. Климент Охридски“, която във вторник беше намушкана с остър предмет от своя съученичка, е получила раната си заради шумно дъвчене на дъвка. Това съобщи за ''Дарик'' директорът на училището Здравко Димитров.

Според него пострадалото момиче мляскало силно в час и това явно е раздразнило приятелката ѝ. Пет минути преди края на часа двете излезли в коридора и се скарали. Впоследствие едната тийнейджърка намушкала другата в гърба. Според Димитров, раната е повърхностна.

Директорът веднага извикал полиция и спешна помощ. Пострадалата е била откарана в болница за преглед и е оставена там за наблюдение. Регионалното управление на образованието е било информирано с доклад. Информацията е стигнала и до Министерството на образованието.
 
Най-вероятно двете момичета ще бъдат наказани заради случилото се. Димитров уточни, че момичетата не са от Пловдив, а от населено място в областта.
 
По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.
 
Работата по изясняване на причините и обстоятелствата около случилото се продължават разследващи и инспектор от „Детска педагогическа стая“ от Второ районно управление.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама