Къде няма да има вода в София

07:00, 12 мар 19 / Общество 25 224 Topnovini
снимка: pixabay

На 12 март 2019 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. “Цар Самуил“, жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Козлодуй“ от ул. „Цар Самуил“ до бул. „Княгиня Мария Луйза“,
ул. „Цар Самуил“ от ул. „Селиолу“ до ул. „Козлодуй“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козлодуй“ ъгъла с ул. „Цар Самуил“.

На 12 март 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. “Граф Игнатиев“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „6 – ти септември“ от ул. „Хан Крум“ до ул. „Граф Игнатиев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „„6 – ти септември“ ъгъла с ул. „Хан Крум“.

На 12 март 2019 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Трети март“, кв. „Филиповци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул.“Трети март“ в участъка от ул.“Поручик Хранов“ до ул.“Извор“
ул.“Кутлина“ в участъка от ул.“Поручик Хранов“ до ул.“Трети март“
ул.“Крайречна“ в участъка от ул.“Поручик Хранов“ до ул.“Извор“
ул.“Страцин“, ул.“Драва“ и ул.“Ален мак“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братя Найденови“ 14, пред кметството. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 12 март 2019 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул.“Незабравка“, с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Георги Никифоров", ул. "Свежест", ул. "Кокиче", ул. "Училищна", ул. "Искър", ул. "Офрей", ул. "Реката".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Никифоров“ ъгъла с ул. „Свежест“.

На 12 март 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул.“Зора“, кв. „Гниляне“ община „Нови Искър“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Христо Ботев“, ул. „Пенчо Славейков“ , ул. „Тополите“, ул. „Враня“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Зора“.

На 12 март 2019 г. (вторник), във връзка с ремонт на уличен водопровод на бул. „Александър Малинов“, жк. „Младост“ 4, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Бизнес парк София"№ 3 и № 5 , ул. Околовръстен път от № 253 до ул. „Бизнес парк София“.

Възможно понижено налягане на водата на високите етажи в района на ул. „Самара“ , ул „Проф. Александър Танев“ , ул. Околовръстен път“ и бул. „Александър Малинов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бизнес парк София“ срещу кино „Арена“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!
Ключови думи