Напусна ни Весела Тотева

13:36, 05 мар 19 25 1152 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вчера внезапно си отиде от този свят журналистът и продуцент на предаването "Събуди се" Весела Тотева.

Весела има дългогодишна кариера в медиите. Колегите я помнят като репортер на сутрешния блок на Нова "У дома" с водещи Николай Дойнов и Искра Ангелова. След няколко години в медиата Тотева става главен редактор на "Станция Нова", продуцирана от "Междинна станция". 

В последните години Весела Тотева бе продуцент на "Тази събота" и "Тази неделя" по bTV, а от есента на миналата година стана част от екипа на "Събуди се".

Тотева издаде книгата "Падение и спасение: Изповедта на една хероинова наркоманка", в която описва от първо лице борбата и спасението си от тежка наркозависимост.

"Никога не съм се влюбвала и никога не съм обичала много, страстно, лудо, до смърт. Сърцето ми никога не е плакало, разкъсано от любовна мъка... не съм плакала за мъж... не съм мислела, че ще умра след раздяла. Никога не съм срещала любовта, онази, спираща дъха ти, разтуптяваща сетивата ти, замъгляваща мозъка ти, любовта, пред която си готов да паднеш на колене и да виеш от болка, защото знаеш, че я губиш... никога не съм обичала никой друг, освен хероина... любовта на живота ми", пише в книгата си Весела.

По книгата на Весела бе направен и филмът „Доза щастие” със сценарист и режисьор Яна Титова.

В последните години Весела Тотева се посвети и на превенцията на наркозависимостите сред учениците. Преди две години основа фондация "От другата страна", заедно с близките си приятелки - тв продуцентът Марта Евтимова и водещата Ирина Тенчева. Фондацията работи по информационни кампании в училищата по темите с наркотиците и насилието.

Поклонението ще се състои в четвъртък, 7 март, от 11.30ч. на Централните софийски гробища.

 

Екипът на Топновини изказва искрените си съболезнования на Валя, Боби, всички близки и приятели на Весела!

 

 

 

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама