Къде няма да има вода в София

07:00, 06 мар 19 25 767 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 06 март 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Танкист“ местност „Орион“ община „Връбница“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Христо Силянов“, ул. „Царевец“, ул. „Кумановски бой“, ул. „Хан Кубрат“, ул. „Любородие“, ул. „Танкист“, ул. 271, ул. „Владимир Зограф“, магазин Кауфланд.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Силянов“ ъгъла с ул. „Хан Кубрат“.

На 06 март 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул.“Извора“, с. Негован, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Извора“ и ул. „Врачанска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Извора“ ъгъла с ул. „Лесопарк“.

На 06 март 2019 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „6-ти септември“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Ген. Гурко“ от ул. „Цар Шишман“ до ул. „6-ти септември“
ул. „6-ти септември“ от ул. „Ген. Паренсов до ул. „Иван Вазов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Гурко“ ъгъла с ул. „6-ти септември“.

На 06 март 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул.“Тополница“, жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Спас Гинев“, ул. „Острово“, ул. „Тополница“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Острово“ ъгъла с ул. „Тополница“.

На 06 март 2019 г. (сряда), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Босилек“, вилна зона „Симеоново – север“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Босилек“ от бул. „Симеоновско шосе“ до ул. „Босилек“ №56
ул. „Георги Пешаков“ от №10 до ул. „Босилек“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Босилек“ №56.

На 06 март 2019 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. “Мърфи“, кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Мърфи“ от ул. „Русалка“ до ул. „Оборище“
ул. „Русалка“ от ул. „Алеко Константинов“ до ул. „Мърфи“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мърфи“ №8.

На 06 март 2019 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Камен рид“, вилна зона „Малинова долина – Герена“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Луда река“, ул. „Върла река“, ул. „Дядовик“, ул. „Тичино“, ул. „Преспап“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Соколна“ ъгъла с ул. „Дядовик“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама