Започва слънчева и топла седмица

07:15, 04 мар 19 25 1179 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 4-и март ще е предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад, в крайните източни райони от югоизток и ще е слаб до умерен. Ще е топло с максимални температури 15 и 20 градуса.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър, който около обяд ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще са 8-13 градуса. Температурата на морската вода ще е около 7 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Във вторник югозападният вятър ще се усили, значително в Източна България и в районите, северно от планините. Ще се задържи топло, като максималните температури на места ще достигат 18-20 градуса. По-късно през деня в Дунавската равнина вятърът ще се ориентира от северозапад. Облачността ще се увеличава и към вечерта в Северозападна България ще превали слаб дъжд.

В сряда и четвъртък над цялата страна ще бъде предимно слънчево. Валежи не се очакват. Максималните температури ще бъдат между 10-20 градуса.

В петък и събота се очаква облачно време, но без валежи. Температурите остават без промяна. В неделя ще бъде предимно слънчево, но температурите ще се понижат и максималните ще между 12 и 18 градуса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама