В събота ще е предимно облачно

08:30, 02 мар 19 25 668 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През нощта облачността ще продължи да се увеличава. Ще духа слаб до умерен вятър западен вятър. Минималните температури ще са между 1 и 6 градуса. В събота ще е предимно облачно. Главно след обяд, на места, ще има слаби превалявания, предимно от дъжд, в планините над 1800 метра - от сняг. Ще духа до умерен северозападен вятър, в Източна България - североизточен и с него за кратко ще проникне малко по-студен въздух. Максималните температури ще са предимно между 9 и 14 градуса.

Над планините ще е предимно облачно. Главно около и след обяд ще има валежи от сняг, под 1800 м - от дъжд. Ще духа предимно умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4 градуса, на 2000 метра - около минус 2 градуса.

Над Черноморието ще преобладава облачно време, на места с превалявания от дъжд. Вятърът ще се ориентира от североизток и ще е умерен. Максималните температури ще са от около 6 градуса на по Северното Черноморие до около 12 градуса на юг. Температурата на морската вода ще е 6 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама