Човешки зъб в храната стресна пасажер по време на полет

17:20, 28 фев 19 / Свят 25 1091 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Австралийски пътник, летящ със самолет на „Сингапур ейрлайнс“, бил ужасен, когато открил в блюдото си човешки зъб. От авиокомпанията се извинили и започнали разследване как се е стигнало до това.

Брадли Бътън похапвал ориз, когато нещо изхрущяло и когато се изплюл, видял нещо, приличащо на кътник.

"През останалата част от полета не бях добре, просто идеята да имам част от тялото на някой друг в храната ми не е добра", заяви той пред австралийската преса.
Той разкрива още, че стюардесата била "непреклонна", че трябва да вземе предмета за тестване и настоявала, че става дума за малко камъче.

„Без никакво съмнение беше зъб“, добави Бътън. След като направил „откритието“, на Бътън му бил даден ваучер за използване на безмитните продукти на авиокомпанията.
Сингапурските авиолинии потвърдиха, че клиент, пътуващ от Уелингтън до Мелбърн, е намерил „това, което изглежда като чуждо тяло в храната“.

„Искрено се извиняваме на клиента за това негативно преживяване и за причиненото неудобство. В момента разследваме този инцидент и изпращаме обекта за анализ, за да определим какво е то“, се казва в декларация.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама