Къде няма да има вода в София

07:05, 28 фев 19 25 707 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във връзка с неотложен авариен ремонт на 28 февруари 2019 г. (четвъртък) се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на жк. „Западен парк“.

На 28 февруари 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. “Проф. Джовани Горини“, кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Джовани Горини“ от ул. „Русалка“ до ул. „Оборище“
ул. „Русалка“ от ул. „Алеко Константинов“ до ул. „Мърфи“
ул. „Мърфи“ от ул. „Русалка“ до ул. „Оборище“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Русалка“ №10.

На 28 февруари 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Фердинанд Урбих“, кв. „Манастирски ливади - запад“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Иван Сусанин“ от ул. „Ген. Стефан Тошев“ до ул. „Родопски извор“
ул. „Родопски извор“, ул.“Мур“, ул. „Ралевица“, ул. „Българска легия“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Родопски извор“ ъгъла с ул. „Фердинанд Урбих“.

На 28 февруари 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Без име“, жк. „Западен парк“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в бл. 90, бл. 92, бл. 93, бл. 94, бл. 95 и цех пред бл. 93.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред бл. 93. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 28 февруари 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Ген. Едуард Тотлебен“, кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Ген. Едуард Тотлебен“ (южен локал) от бул. „Академик Иван Гешов“ до бул. „Пенчо Славейков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред Министерство на отбраната. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 28 февруари 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Св. Иван Рилски“ и бул. „Пенчо Славейков“, в кв. „Център“, Красно село, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Св. Иван Рилски“ от бул. „Пенчо Славейков“ до бул. „Ген. Скобелев“ и бул. „Пенчо Славейков“ от бул. „Прага“ до ул. „Люлин планина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Иван Рилски“ на ъгъла с бул. „Пенчо Славейков“.

На 28 февруари 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. “Сава Михайлов“, жк. „Гевгелийски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Сава Михайлов“ №57, бл. 8 вх. В, вх. Г, вх. Е, вх. Д, вх. Ж.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сава Михайлов“ ъгъла с ул. „Иван Карасулски“.

На 28 февруари 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. “Каменоделска“, НПЗ „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Каменоделска“ от ул. „Първа Българска армия“ до ул. „Кожарска“, ул. „Малашевска“, ул. „Кожарска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кожарска“ пред №2.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама