В сряда ще е малко по-топло, температурите - до 9 градуса

07:15, 27 фев 19 25 714 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През следващото денонощие облачността ще е предимно значителна. На места ще има слаби валежи от дъжд, в планинските райони - от сняг. Ще духа умерен, в Източна България - временно силен, северен вятър, с който за кратко ще нахлуе малко по-студен въздух. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между минус 3 и 2 градуса, а максималните - между 4 и 9 градуса. До вечерта преваляванията ще спрат.

Над Черноморието облачността ще е значителна и на отделни места ще има слаби валежи от дъжд. Ще духа предимно силен северен вятър. Максималните температури ще бъдат между 4 и 6 градуса. Температурата на морската вода е 5-6 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините облачността ще е предимно значителна и на места ще има превалявания от сняг. Ще духа силен, временно и бурен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 2 градуса, на 2000 метра - около минус 8 градуса.

В четвъртък вятърът отново ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили. Облачността бързо ще намалее до слънчево време. Температурите ще се повишат и дневните в повечето места ще са между 9 и 14 градуса, а минималните - между минус 2 и 3 градуса.

Март ще започне с предимно слънчево и топло време с максимални температурите между 13 и 18 градуса.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама