Къде няма да има вода в София

07:05, 27 фев 19 25 787 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 27 февруари 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул.“Тодор Александров“, жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Тодор Александров“ №177, бл. 71.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Тодор Александров“ ъгъла с ул. „Никола Сукнарев“.

На 27 февруари 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. “Шипка“, с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Вела Пеева“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Шипка“, ул. „Божур“, ул. „Хан Крум“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шипка“ ъгъла с ул. „Дружба“.

На 27 февруари 2019 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул.“Мадарски конник“, кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Мадарски конник“ от ул. „Васил Друмев“ до ул. „Алеко Константинов“
ул. „Васил Друмев“ от ул. „Марица“ до бул. „Мадрид“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мадарски конник“ №4.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама