Алекс Сърчаджиева направи трогателна изповед след смъртта на Ласкин

11:10, 24 фев 19 25 1764 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Александра Сърчаджиева с първо интервю 40 дни след смъртта на Иван Ласкин. Тя се изправи пред Мон Дьо и Нова телевизия и разказа за ужаса и болката, който изживява всеки ден.

Припомняме ви, че актрисата загуби своя любим – актьора Иван Ласкин януари месец.

Днес Алекс разказа със сълзи на очи как дъщеря им преживява всичко. По думите ѝ София тъгува много за татко си. „Когато видиш тези очички като маслинки, а те са тъжни и тя ти казва: "Мен сега кой ще ме пази?". Казвам: "Аз ще те пазя", но тя казва: "Не, ти не си тате", разказа Сърчаджиева.

Тя сподели и още тъжни моменти: "София приема много трудно всичко това. Те имат много силна връзка. Не знаех как да подходя в началото. Обадих се на психолог, за да питам дали да й кажа, кога и как. Посъветваха ме да го направя веднага. Когато й го съобщих, тя се обърна срещу мен и ми каза, че съм най-гадната майка на света. След което ми каза, че трябвало да й го кажа, като стане на 10 години. Явно в нейното съзнание тогава ще е достатъчно голяма. Питах я какво да ѝ казвам две години за баща ѝ? Че е на лов, на турне? Първо не искаше да е при мен, но после се вкопчи в мен. Беше ми сърдита, защо не е била на погребението, после ме помоли да я заведа на гробища. Това беше най-ужасната гледка, която съм виждала в живота си - малко дете, с букет цветя на пресен гроб. Тогава тя ме попита "Той тук ли е?", отвърнах ѝ, че да и тя ме пита "Можеш ли да го изровиш, за да го прегърна".

Актрисата все още не може да проумее, че случващото се е истина.  "Аз ще премина сама през цялата тази болка и през целия този ад. И никой няма как да ми помогне. С това ще трябва да се справя само и единствено аз. Обаче аз съм като едно дете, което се е изгубило в гората и не знае накъде. Не знам, не знам, не знам как. Казвам си, че това е някакъв кошмар, от който искам да се събудя и той да е до мен", сподели Алекс Сърчаджиева.

"Животът ми днес е тъга, той е спрял, не го живея.Питам се каква съм била в миналия си живот и какво съм причинила на хората, че сега да трябва да мина през цялата тази болка", сподели още тя.

Въпреки всичко обаче Алекс благодари на лекарите от Втора градска и ВМА за това, което са направили за любимият ѝ мъж.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама