Корнелия Нинова: ГЕРБ плашат кметове да не се срещат с председателя на БСП

12:25, 21 фев 19 / Политика 25 303 Topnovini
1

ГЕРБ плашат кметове да не се срещат с председателя на БСП - това е написала лидерът на БСП Корнелия Нинова в профила си във Facebook, съобщиха от пресслужбата на Коалиция БСП за България.

Нинова е описала, че е била поканена от Сдружението на кметове на малки общини на среща във Видин и тя е приела поканата. Било уговорено срещата да бъде в залата на общината, а участие заявили кметове от цялата страна от различни партии.

"Разбира се, режимът взима мерки. Уведомена съм от сдружението, че вчера залата е отказана. Пусната е заповед до кметовете да не участват в работно време в срещи, извън работните им места. Кметовете на ГЕРБ са заплашени, че ако се срещнат с мен, ще носят тежки последици (това го знам от някои от тях, които въпреки това ще дойдат)" , допълва още Нинова в коментара си. По думите й по същото време на кметовете им било организирано обучение - в работно време, извън работното място.

Нинова е допълнила, че среща ще има "заради тежкия живот на българите, живеещи в малките населени места. "Ще намерим и решение на проблемите им. Но решението - ще се противопоставим ли на този режим на управление със заплахи, държане в подчинение и всяване на страх, е ваше", е добавила още тя.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани