"Пролетният фестивал на науката" търси изложители

08:15, 24 фев 19 / Култура 25 1693 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Най-интересният фестивал за пролетта - "Пролетният фестивал на науката", търси изложители.

Фестивалът, организиран от "Апетит за образование чрез практика", е мястото, на което можете да откриете и да се запознаете по-отблизо с интелектуалния капацитет на България, хората, които създават наука и тихо, без много шум, променят средата ни към по-добро.

Проектът цели да покаже, че в България има много будни и активни хора, инициативи и организации, за които си заслужава да се говори.

Фестивалът кани технологични компании, които са в крак с времето и могат да демонстрират добри практики и футуристични продукти; научни институции, които да покажат своите най-добри научни разработки; стартиращи компании, създаващи уникални продукти и модели, които си заслужава да бъдат споделени с останалите; инициативи, свързани с образование и развитие на младото ни поколение; неправителствени организации, целящи да променят нашия микрокосмос към по-добро; предприемачи, намерили решение на значими проблем в нашето общество и бит; и всеки, който мечтае и има смелостта да реализира своите грандиозни идеи, колкото и налудничеви да изглеждат те.

За да се запишете за участие, може да попълните специално създадената за целта google регистрационна форма, линк, към която, може да откриете тук.

За контакти с организаторите и тяхната дейност, свържете се на [email protected] или във facebook страницата на проекта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама