Първо в ТОПНОВИНИ: Домусчиев купи Нова, Виктория Бехар - шеф на новините?

20:03, 19 фев 19 / Общество 25 6506 Topnovini
1

Сделката по продажбата на Нова телевизия вече е завършена и новият собственик е Кирил Домусчиев. Информацията ТОПНОВИНИ получи от три независими източника, но все още няма официално потвърждение от медията или от двете страни по продажбата. Очаква се новината да бъде съобщена официално утре (сряда).

Източниците ни твърдят, че продажбата е финализирана миналата седмица и оттук нататък предстоят съкращения в администрацията. По непотвърдена информация директор на телевизията ще продължи да бъде Вяра Анкова, а днес на екипа е представен и новият шеф на новините - Виктория Бехар.

Доскоро Бехар бе директор на дирекция “Комуникация и информация” в министерството на Българското председателство на Съвета на ЕС. Това е първата работа на бившия продуцент на новини в bTV след закриване на ведомството на Лиляна Павлова.

Виктория Бехар напусна bTV, заедно с Люба Ризова в началото на управлението на Павел Станчев. Според запознати, преди да поеме поста в министерството за Европредседателството, тя е имала участие в две фирми - туристическа и за кетъринг.

 

Обновена 20:54 - Четвърти независим източник потвърди за ТОПНОВИНИ сделката

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани