Мъж уби четирима свои близки в Нови Искър

11:24, 18 фев 19 25 1360 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

25-годишен мъж е убил двамата си родители, брат си и баба си, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Извършителят е задържан.

Инцидентът се е случил в град Нови Искър. Сигналът е подаден в МВР в 10:35 часа.

По информация на БНР, убитите са открити с огнестрелни рани.

От Министерството на отбраната опровергаха появилата се информация, че задържаният е военен. Той няма правоотношения със системата на Министерството на отбраната, нито като военнослужещ, нито като цивилен служител, заявиха от там.

Военен е бащата на момчето, който е едната от жертвите. Заради това на място има и екипи на „Военна полиция“.

За случилото се разбра след като от Военна полиция пристигат на място, за да търсят бащата, който е работел във военно поделение. След като мъжът не отива на работа тази сутрин, на място е изпратен екип, за да провери. Така става ясно, че в къщата има четири трупа.

Районът е отцепен от екипи на министерството на вътрешните работи и на Военна полиция. Очаква се малко по-късно МВР да даде и повече информация за причините за този трагичен инцидент.

На място продължава огледът на екипите на Столичната дирекция на вътрешните работи и на „Военна полиция“.

Най-вероятно става въпрос за хора, които са с психически проблеми, заявиха съседи на семейството пред БНР. Те уточниха, че още отпреди години членове на семейството са били с тежки психически пролбеми и са били на лечение. Тази информация обаче към момента не е потвърдена официално.

Убитото семейство не било общително, живеели скромно и затворено, споделят още съседите им. По-малкият им син имал психично заболяване. Момчето никога не излизало само от дома си, винаги бил придружаван от баба си или майка си.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама