ЛеБрон Джеймс и тимът му спечелиха Мача на звездите

10:50, 18 фев 19 / Спорт 25 862 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отборът на ЛеБрон Джеймс спечели Мача на звездите в НБА, побеждавайки със 178:164 отбора на Янис Антетокумбо. Въпреки поражението, самият Антетокумбо стана най-резултатен в тази среща, оформяйки дабъл-дабъл с 38 точки и 11 борби.

В състава на победителите с 31 точки завърши Кевин Дюрант, който беше избран и за играч на мача. Дабъл-дабъл оформи също така и Джоуел Ембийд с 10 точки и 12 борби.

За отбора на Антетокумбо с по 20 точки за неговия тим допринесоха Пол Джордж и Крис Мидълтън, а още по 17 вкараха Стеф Къри и Ръсел Уестбрук. За победителите от тима на Леброн Джеймс другите реализатори бяха Клей Томпсън с 20, както и Джеймс и Кауи Ленърд с още 19 всеки от тях. Мачът имаше специално значение за ЛеБрон, който за 15-и път започна като титуляр в Мача на звездите и така изравни рекорд на Кобе Брайънт.

През тази година отборите бяха оформени чрез гласуване, като също по този начин бяха посочени и капитаните Антетокумбо (Милуоки) и Джеймс (Лейкърс). В допълнително гласуване пък ЛеБрон получи правото да избира първи.

Така стартовата петима за центъра на Лейкърс придоби следния вид: Кевин Дюрант (Голдън Стейт), Кайри Ървинг (Бостън), Кауи Леонард (Торонто), Джеймс Хардън (Хюстън), както и самиятЛеБрон. Петицата, с която Янис Антетокумбо стартира мача, освен самият него, имаше следният вид: Стеф Къри (Голдън Стейт), Джоуел Ембийд (Филаделфия), Пол Джордж (Оклахома) и Кемба Уокър (Шарлът).

Преди мача двата отбора направиха и един трансфер. РъселУестбрук премина в отбора на Антетокумбо, а Бен Саймънс от Филаделфия подсили състава не ЛеБрон.

Без да има никакво съмнение, двата отборанаправихамного зрелищен двубой, който беше пълноценно украшение на целия уикенд в залата Спектрум Сентър. Отборът на ЛеБрон Джеймс обаче трябваше да се потруди доста, за да изтръгна победата през второто полувреме. Тимът на Антетокумбо игра много по-добре през първата част и водеше с 95:82. Третата част обаче беше причина за обрата, след като Джеймс и Леонард буквално експлоадираха и осигуриха победата в периода с 14 точки- 50:36.

И двата отбора всъщност стигнаха до 50 точки или повече в една четвърт, след като селекцията на Антетокумбо вкара 53 в първия период и по този начин дълговреме държеше и лидерството в мача. За отборът на Леброн много силно се включиха от пейката Деймиан Лилард с 18 точки и Карл-Антъни Таунс с 11, като наклониха везните и в четвъртата част, в която победителите реално натрупаха преднината си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама