Ето какво време да очакваме днес

09:00, 17 фев 19 25 977 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Времето днес ще е предимно слънчево, максималните температури ще са между 10 и 15 градуса. Минималните температури сутринта ще са между минус 2° и 3°.

Денят ще е предимно слънчев. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Дневните температури ще се повишат още и максималните ще са между 10° и 15°. Атмосферното налягане бавно ще се понижава и ще се остане по-високо от средното за месеца. 

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максимални температури са между 10° и 13°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините вятърът ще утихва и след обяд ще е слаб до умерен от северсевероизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6°, на 2000 метра – около 0°.

В понеделник ще остане топло, с все повече намеци за настъпващата пролет. Ще духа слаб северозападен вятър. Минималните температури ще са около нулата, максималните - предимно между 10° и 15°. През нощта срещу вторник вятърът ще стихне, покрай Дунав и по Черноморието ще има мъгла или ниска слоеста облачност.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама