Задържаха контрабандни таблетки за полова мощ на "Капитан Андреево"

14:40, 14 фев 19 25 1169 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Контрабандни лекарствени продукти за повишаване на мъжката потентност задържаха митническите служители на митнически пункт "Капитан Андреево".

На 7 февруари на българския митнически пункт пристига товарен автомобил с турска регистрация, влизащ в България от Турция. Шофьорът на камиона декларирал, че превозва търговски стоки от Турция за Германия през България, както и че пренася за лично ползване 23 кутии цигари без акцизен бандерол, които са задържани с разписка, тъй като надвишават регламентирания лимит от две кутии.

Товарният автомобил е селектиран за щателна митническа проверка, при която в долапа на влекача и на различни места в личния багаж са открити 161 кутии с общо 784 таблетки „Vega Еxtra", „Vega 100", „Cials“ и „Kamagra“. По състав лекарствените продукти са от типа на стимулантите за мъжката потентност. Шофьорът на камиона е посочил в обясненията си, че лекарствата са негови и ги е закупил на черния пазар в Истанбул, за да ги пласира на по-високи цени в Германия, също на черния пазар.

Контрабандните лекарствени продукти са задържани. На шофьора на камиона - турски гражданин, е съставен акт по Закона за митниците.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама