Къде няма да има вода в София

07:05, 12 фев 19 25 601 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 12 февруари 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Никола Славков“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Орфано“, ул. „Порто Лагос“, ул. „Адриана Будевска“, ул. „Никола Славков“ №37.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Адриана Будевска “ №4.

На 12 февруари 2019 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран и реконструкция на уличен водопровод нна ул. „Севастократор Калоян“, кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Севастократор Калоян“ от ул. „Байкал“ до пл. „Сборище“, ул. „Орешарска“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Даскал Стоян Попандреев“, ул. „Байкал“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Герганица“, ул. „Белите брези“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Даскал Стоян Попандреев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Севастократор Калоян“ ъгъла с ул. „Орешарска“.

На 12 февруари 2019 г. (вторник), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Суходолски път“, кв. „Филиповци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Суходолски път“ по ул. „Люлин“ от ул. „Детелина“ до ул. „Георги Стоянов“ и ул. „Погледец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Плиска“ ъгъла с ул. „Христо Матов“.

На 12 февруари 2019 г. (вторник), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Околовръстен път“, кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Околовръстен път“ от №43 до №47.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Околовръстен път“ от №43.

На 12 февруари 2019 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бъдеще“, кв. „Кумарица“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Бъдеще“ от ул. „Заводско шосе“ до ул. „Първа шопска дивизия“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бъдеще“ ъгъла с ул. „Заводско шосе“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама