Спас Русев: Новите собственици на "Левски" ще станат ясни на 6 март

11:15, 10 фев 19 / Спорт 25 1319 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Спас Русев, който все още се води мажоритарен собственик на Левски, обяви в интервю за NOVA, че се познава с бизнесмена Васил Божков и го е убеждавал лично да поеме клуба, при това в продължение на две години и половина. На 6 март ще се проведе Общо събрание, на което ще стане ясен официално новият собственик на „сините”.

Самият Спас Русев уточни в „Събуди се”, че се надява това да бъде именно Васил Божков. Той уточни, че лично е разписал документите, с които Павел Колев се утвърждава за изпълнителен директор на Левски, както изисква уставът.
„В интерес на истината, смятам, че и той може да го потвърди. От ден първи аз съм го канил да влезе в клуба. Аз се познавам с него и това е един процес, който продължи две години и половина, за да бъде убеден. Аз много се надявам, че той е узрял и че ще помогне на клуба“, заяви Русев.

Спас Русев категорично отрече възможността Левски да фалира.

„Аз не мълча, както виждате си говорим и аз се опитвам да ви дам разбираем отговор. Аз вярвам в това, че не трябва да се мълчи, трябва да се казва истината. Знам, че за престоя ми в Левски не съм бил перфектният председател на Надзорния съвет, но се старая да дам всичко от себе си. Много трудно се излиза с позитивен имидж. Не искам да ме запомнят с лошо. Не се разделяме, защото се надявам да имаме много други срещи.”

Запитан, дали вече може да бъде считан за бившия основен акционер в Левски, Спас Русев отговори: „Може да се каже.”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама