Цветанов: Правителството и Борисов стоят изключително добре пред нашите партньори

09:32, 10 фев 19 / Политика 25 1211 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Хибридните атаки са факт от 2015-2016-а. Имаме анти-ЕС, анти-НАТО, анти-САЩ. Този наратив ще е интересен момент за атака преди изборите, за да може национал-популистите да намерят място в Европейския парламент. Това заяви лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов при Жени Марчева в студиото на “Тази неделя”.

Той заяви, че е убеден, че Русия ще се намеси чрез фалшиви новини и пропаганда още на тези избори. Направете си една равносметка на онлайн изданията и троловете и ще видите, че ние сме постоянно под атака, заяви Цветанов.

Президентът трябва да разбере, че външната политика се прави от правителството, каза още политикът по темата за разнобоя между управляващите и президента по отношение на позицията ни за Венецуела. “Ние обаче няма да влезем в този тон”, отбеляза заместник-председателят на ГЕРБ и продължжи, че от 2017-а има промяна във възгледите на президента и той показва това със всеки изминал ден.

“Президентът Радев колко пъти дойде в Парламента, за да направи обръщение?”, попита Цветанов и изрази учудване защо трябва да има винаги противопоставяне между Радев и всички останали.

В студиото на “Тази неделя” Цветан Цветанов противопостави прогнозата за ръста на икономиката за тази година на думите на Елена Йончева от седмицата. Той отново заяви, че всичко това е пропаганда с цел дестабилизация на страната.

Искам да кжа на колегите от БСП - по този начин политика не се прави, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ.

За мен е важно да се разбере, както от ромската общност, така и от всички български граждани - всички сме равни през закона - така политикът коментира полемиката около идеите на Красимир Каракачанов.

Българското правителство и премиерът Борисов стоят изключително добре пред нашите партньори, отбеляза Цветанов и заяви, че със закупуването на F 16 ще обезпечим ангажимента си към НАТО.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама