Разпитаха 30-годишен бизнесмен за шофирането с 280 км/ч във Велико Търново

17:40, 05 фев 19 25 1878 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Полицията във Велико Търново привика за разпит млад бизнесмен от град Дряново, по подозрение, че е шофирал с над 280 км/ч по улиците на града. Това е 30-годишният Николай Кръстев, който е популярен в региона с  това, че притежава един от мощните автомобили там.

Той пристигна на разпита със своя адвокат и още в началото поддържаше версията, че не е заснел този клип, автомобилът не е участвал в този клип и той самият не е бил зад волана на такъв автомобил преди няколко дни, когато е бил заснет клипа.

Николай Кръстев  и родителите му притежават фабрика в град Дряново и са крупни работодатели за цяла Северна България. Майка му е общински съветник.

„Разпитваха ни във връзка с клипа, който е качен в социалните мрежи. На този клип се вижда как някой кара с ненормално висока скорост. В крайна сметка, това което разбрахме от полицаите е, че сега ще разпитат абсолютно всички собственици на такива автомобили, които могат или евентуално, поне на теория, да развият такава скорост и ще се опитат да установят кой го е направил. Категорично това не е този автомобил и моят клиент”, заяви адвокатът на разпитвания -  Любен Казанлиев.

„Моят автомобил не участва в клипа, нито аз участвам в него. Аз не мога да ви кажа кой кара автомобила. За мен това е човек, който е минал през Велико Търново, направил е клипа и си е заминал за София ”, коментира Николай Кръстев.

По думите му неговата кола е тунингована само визуално, като максималната скорост, която той може да развие, е 250км/ч.  „Няма как да се развие 280км./ч, ако автомобилът не е бил тунингован”, каза още Къстев пред Нова телевизия.

Той допълни, че ходи само и единствено на регламентирани състезания, на които подобни високи скорости са позволени.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама