В петък ще е слънчево, температурите скачат до 14 градуса

07:15, 01 фев 19 25 675 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През нощта от запад облачността ще продължи да се разкъсва и намалява. По-значителна облачност и превалявания ще има все още над източните райони от страната, но до сутринта и там валежите ще спрат, а облачността ще намалее. Минималните температури ще са между минус 2 и 3 градуса, по морския бряг - до 6-7 градуса, а в София - около нула градуса.

В петък ще бъде предимно слънчево, но след обяд над Западна България ще се появи разкъсана висока облачност. Ще духа слаб до умерен запад-северозападен вятър, който до вечерта почти ще стихне. Максималните температури ще са между 9 и 14 градуса, в северозападните райони - малко по-ниски, а в София - около 9 градуса.

Над Черноморието ще бъде слънчево. В сутрешните часове по северното крайбрежие все още ще има значителна облачност, но тя бързо ще намалее. Ще духа до умерен запад-северозападен вятър, който до вечерта почти ще стихне. Максималните температури ще бъдат 10-12 градуса. Температурата на морската вода е 6-7. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен до силен западен вятър. Максималните температури на 1200 метра ще са около 6 градуса, а на 2000 метра - около минус 1 градус.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама