Кубрат Пулев с мач в Лос Анджелис през март

09:50, 31 яну 19 / Спорт 25 1360 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Следващият мач на Кубрат Пулев ще бъде на 23 март в Лос Анджелис. Това разкри самият той пред американската медия "bwtalkingsport".

Официалният претендент за световната титла в тежка категория на бокса вече тренира на американска земя. Той даде обширно интервю, в което разказа за живота си, първите стъпки в спорта и следващите цели.

"Ако трябва да бъда честен с вас, то няма с какво да ви се похваля в личен план. Имам предвид дете или нещо с приятелката ми. Нещото, което обаче не сме анонсирали с екипа ми е, че следващият боксов мач, в който ще взема участие ще бъде на 23 март в Лос Анджелис", разкри Кобрата пред "bwtalkingsport".

Запитан дали има съобщения, които иска да предаде на всички опоненти, които го избягват, българинът добави: "Разбира се. За пример мога да дам това, че Дилиан Уайт отказа да се бие с мен. Той се държеше така, сякаш е голямата работа, а накрая избяга. Интересно е, че и Джаред Милър действа така, отказвайки да се бие с мен."

"За моите почитатели, всичко, което мога да кажа е, че много скоро ще се боря за световната титла и ще спечеля! Оценявам и много ви благодаря за мощната подкрепа, с която винаги ме мотивирате", сподели още Кубрат Пулев.

Все още не е ясно името на съперника му.

Последният мач на Кубрат Пулев бе в края на октомври в "Арена Армеец". Тогава той победи Хюи Фюри и се превърна в официален претендент за пояса на IBF, който в момента е притежание на Антъни Джошуа.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама