Къде няма да има вода в София

07:05, 31 яну 19 25 617 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 31 януари 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Летоструй“, кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Летоструй“, ул. „Витиня“, ул. „Рилска обител“, ул. 546.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бесарабия“ ъгъла с ул. „Летоструй“.

На 31 януари 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран във вилна зона „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Симеоновско шосе“ от ул. „Георги Русев“ до ул. „Околовръстен път“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Симеоновско шосе“ ъгъла с ул. „Георги Русев“.

На 31 януари 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Стефан Караджа“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Стефан Караджа“ от ул. „Георги С. Раковски“ до ул. „Дякон Игнатий“
ул. „Дякон Игнатий“ от ул. „Граф Игнатиев“ до ул. „Ген. Гурко“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дякон Игнатий“ ъгъла с ул. „Стефан Караджа“.

На 31 януари 2019 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Пенчо Славейков“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Пенчо Славейков“ от ул. „Лайош Кошут“ до ул. „Люлин планина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лайош Кошут“ ъгъла с ул. „Люлин планина“.

На 31 януари 2019 г. (четвъртък), във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Простор“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Простор“ , ул. „Герено“, ул. 255, ул. 256.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Простор“ ъгъла с ул. „Герено“.

На 31 януари 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Георги Софийски“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на Площад „Пиърс О Махони“, СБАЛ „Проф. д-р Иван Митев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред СБАЛ „Проф. д-р Иван Митев“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама