Иван Стамболов – Сула вече е колумнист на ТОПНОВИНИ

11:18, 29 яну 19 25 2436 Шрифт:
Николай Облаков Автор: Николай Облаков

Най-новото попълнение на сериозния екип от коментатори и анализатори на ТОПНОВИНИ е изявения публицист Иван Стамболов – Сула.

Привличането на Иван Стамболов е част от продължаващите ни усилия и фокус да предоставяме на нашите читатели все по-сериозно и качествено съдържание по политически, обществени, културни и социални теми.

Иван Стамболов – Сула е публицист и анализатор. Издател на едно от първите списания след 1989 г. - „Авалон“. Бил е сценарист и продуцент в БНТ, БНР и Дарик. В писателската му дейност се прибавят и над сто телевизионни сценария и няколко книги, между които „Картаген трябва да бъде разрушен“ и „Седем смъртни гряха“. Собственик на частен консултантски бизнес и специалист по политически и корпоративен PR. Член на редакционния съвет на Conservative quarterly, създател на „Петте кьошета“. Носител на големите награди на „БГ Сайт“ и Българската WEB асоциация за сайта си SULLA.BG – „Ъплоуднати постинги за делитване“. Завършил е филология със специалност теория на литературата – класически и нов роман, риторика на сатирата. Публикуван редовно в някои от най-реномираните и популярни медии в България като „24 часа“, „СЕГА“ и „Уебкафе“. Член е и на обществения съвет към БНТ.

Коментарите на Иван Стамболов ще намерите всяка сряда на уебсайта ни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама