Къде няма да има вода в София

07:05, 29 яну 19 / Общество 25 392 Шрифт:
Topnovini

На 29 януари 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Нишава“, жк. „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Кестенова гора“ от ул. „Хайдушка гора“ до ул. „Нишава“
ул. „Нишава“ от ул. „Твърдишки проход“ до ул. „Кестенова гора“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Нишава“ ъгъла с ул. „Кестенова гора“.

На 29 януари 2019 г. (вторник), във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „Захари Круша“, кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Захари Круша“ от ул. „Добрила“ до ул. „Яков Крайков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Захари Круша“ при бл. 15Б.

На 29 януари 2019 г. (вторник), във връзка с изграждане на полимерна шахта и монтаж на водомерен възел на ул. „Хан Омуртаг“, жк. „Яворов“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Хан Омуртаг“ от ул. „Бойчо войвода“ до бул. „Михай Еминеску“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хан Омуртаг“ №80.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама