Гонсало Игуаин премина в редиците на "Челси"

12:50, 24 яну 19 / Спорт 25 1172 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нападателят на "Милан" Гонсало Игуаин официално премина в "Челси", след като "сините" се разбраха с "Ювентус" аржентинският национал да играе на "Стамфорд Бридж" под наем до края на сезона.

Игуаин прекара първата половина на сезона при "росонерите" под наем от шампионите на Италия, но не успя да намери най-добрата си форма на "Сан Сиро" и отбеляза само осем гола в 22 мача. След като тимът на Дженаро Гатузо договори привличането на голмайстора на "Дженоа" Кшищоф Пьонтек, Игуаин вече бе свободен да премине в "Челси", където отново ще се събере с мениджъра Маурицио Сари, под чието ръководство направи най-силния сезон в кариерата си с екипа на Наполи.

"Когато се появи възможността да премина в "Челси", трябваше да я използвам. Винаги съм харесвал този клуб, който има богата история и страхотен стадион. Освен това, винаги съм искал да играя във Висшата лига. Сега се надявам, че ще мога да се отблагодаря за доверието, което клубът показа в мен. Нямам търпение да започна", коментира аржентинецът след финализирането на сделката.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама