Къде няма да има вода в София

07:05, 25 яну 19 25 648 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 25 януари 2019 г. (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод във вилна зона „Американски колеж“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на
кв. „Малинова долина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Климент Охридски“ ъгъла с ул. 2-ра.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата във кварталите: „Малинова долина“, „Дървеница“, „Мусагеница“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 25 януари 2019 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Дяволска река“, вилна зона „Бункера“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на вилна зона „Бункера“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Юрушка църква“ ъгъла с ул. „Копринка“.

На 25 януари 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стойно Кръстев“, кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ангел Маджаров“, ул. „Войнишка чешма“, ул. „Стари Искър“, ул. „Челопешко шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площад.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама