Повдигнаха обвинение на жената, ударила фелдшерка в Горна Оряховица

15:35, 23 яну 19 25 2123 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Районна прокуратура – Г. Оряховица повдигна обвинение за причинената телесна повреда на медицински специалист от ЦСМП в града, съобщи държавното обвинение.

Прокуратурата наблюдава бързо производство, образувано на 21.01.2019г. за това, че на същата дата около 01.00 часа в гр. Г. Оряховица, в сградата на спешния център, е причинена лека телесна повреда на Наталия Армянова – медицински специалист при ЦСМП – Г. Оряховица по повод изпълнение на службата й.

След изготвяне на незабавно назначената съдебно-медицинска експертиз Районна прокуратура – Г. Оряховица повдигна обвинение срещу Звезда Илиева за причиняване на лека телесна повреда на медицински специалист при изпълнение на службата му.

Предвиденото наказание е лишаване от свобода до 3 години. Предвид чистото съдебно минало на обвиняемото лице е задължително приложението на чл. 78А от НК, който изисква замяна на наказанието лишаване от свобода с административно наказание: глоба от 1000 до 5000 лв.

След предявяване на обвинението и разпит по него, бързото производство незабавно ще бъде внесено в Районния съд за решаване.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама