Повдигнаха обвинение на жената, ударила фелдшерка в Горна Оряховица

15:35, 23 яну 19 / Крими 25 917 Topnovini
1

Районна прокуратура – Г. Оряховица повдигна обвинение за причинената телесна повреда на медицински специалист от ЦСМП в града, съобщи държавното обвинение.

Прокуратурата наблюдава бързо производство, образувано на 21.01.2019г. за това, че на същата дата около 01.00 часа в гр. Г. Оряховица, в сградата на спешния център, е причинена лека телесна повреда на Наталия Армянова – медицински специалист при ЦСМП – Г. Оряховица по повод изпълнение на службата й.

След изготвяне на незабавно назначената съдебно-медицинска експертиз Районна прокуратура – Г. Оряховица повдигна обвинение срещу Звезда Илиева за причиняване на лека телесна повреда на медицински специалист при изпълнение на службата му.

Предвиденото наказание е лишаване от свобода до 3 години. Предвид чистото съдебно минало на обвиняемото лице е задължително приложението на чл. 78А от НК, който изисква замяна на наказанието лишаване от свобода с административно наказание: глоба от 1000 до 5000 лв.

След предявяване на обвинението и разпит по него, бързото производство незабавно ще бъде внесено в Районния съд за решаване.

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 29 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.