Цветан Цветанов: ГЕРБ има своята идентичност

14:10, 20 яну 19 / Политика 25 1178 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ГЕРБ има своята структура и е най-добрата платформа за решаване на проблемите в регионите. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на Националната предизборна среща на партията.

„По време на предстоящите европейски избори и местни избори нашите опоненти ще бъдат безкомпромисни в представянето на фалшиви новини и да манипулират обществото, защото през годините, когато са имали възможност да управляват, те никога не могат да представят ТЕЗИ видими резултати, които ГЕРБ представя през последните 10 години“, категоричен бе Цветанов.
"На местните избори трябва да покажем сила, идентичност и потенциал", каза Цветанов. "Имаме реална възможност след местните избори да имаме кметове поне още в 30-40 общини", посочи той.
Зам.-председателят на партията изтъкна работата на премиера Борисов, Европейските лидери и Европейската комисия, заявявайки, че така ГЕРБ успя да „се свърже“ с българските граждани - граждани на Европа.
„Точно затова ще стартираме всичко това, което трябва да направим заедно и подготовката ни за изборите ще бъде платформата на гражданската инициатива и диалог.“, изтъкна Цветанов.

Цветан Цветанов коментира и бъдещите планове в икономически аспект, които включват регионалната политика, довършването на АМ „Хемус“, което ще доведе до развитието и инвестирането в Северна България. „Какво предлага БСП –нима предлагаха магистрали, които изградиха“, попита Цветанов.
„Над два милиарда лева ще бъдат парите, които са от ОП „Региони в растеж“. Всички средства ще бъдат разпределени по министерствата и ще бъдат в полза на гражданите, за да се подобри животът на нацията“, заяви той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама