ГЕРБ се събира за Национална предизборна среща

10:23, 20 яну 19 / Политика 25 976 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес ГЕРБ свиква Национална предизборна среща в зала 3 на НДК в София. В срещата ще участват народни представители, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства на партията, кметове и представители на Общински съвети, както и министрите от квотата на ГЕРБ. Форумът ще започне в 12:00 часа.

По време на срещата ще бъде обявена пълната програма на събитията на ГЕРБ до края на 2019-а година, както и ще бъде представена официално и инициативата за провеждане на серия от граждански диалози в цялата страна в периода от февруари до април под мотото „Европа в нашия дом“.

През тази година предстоят два вота – за Европарламент през май и за местни органи на властта през есента. ГЕРБ вече проведе първите си заседания на Предизборния си щаб, който отново утвърди за негов ръководител Цветан Цветанов.

Сред задачите, които ще бъдат поставени на местните структури на ГЕРБ по време на Националната предизборна среща ще бъдат преглед на активните членове на партията, обучение на хора, които да влязат в районните и секционни избирателни комисии и популяризиране на постиженията на ГЕРБ по места.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама