Убийство на млада жена в столицата (обновена)

20:10, 16 яну 19 25 1369 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

25-годишна жена е убита тази вечер в столичния квартал „Банишора”. Предполагаемият убиец е 23-годишният и приятел, който се е опитал да се самоубие. Младият мъж не е успял и е в „Пирогов” без опасност за живота.

Първи сигнал в полицията е подаден към 18:00 часа, потвърди директорът на СДВР Георги Хаджиев, предаде NOVA. Тогава се е обадил бащата на младежа и разказал, че е получил съобщение от сина си, че има намерение да отнеме живота си. Полицията пристига пред дома му веднага и намира заключена отвътре врата. Към 18:43 е подаден втори сигнал от близка на момчето, на която той се обадил и казал, че мисли да се самоубие.

Линейката е пристигнала на място веднага, но близо час спешните медици не са успели да влязат в жилището, тъй като желязната врата е била заключена, съобщиха за "Дарик" от Спешна помощ. Полицаи и пожарникари разбиват вратата и намират жената починала, а приятелят й жив. Той казал, че е смесил алкохол и успокоителни и е откаран в токсикологията на "Пирогов".

По първоначална информация убитата е била пребита, душена и с множество синини и контузии по тялото.

 

От МВР съобщиха, че между 25-годишна жена и 23-годишен мъж е възникнал скандал в жилището им. На място е било открито тялото на жената, а мъжът е бил транспортиран в болнично заведение за преглед.

Извършва се оглед. По случая е образувано досъдебно производство. Продължава работата по установяване на фактите и обстоятелствата около случилото се.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама