Цветан Цветанов: ГЕРБ ще подкрепи кмета на Пловдив за трети мандат

12:02, 13 яну 19 / Политика 25 1326 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ГЕРБ ще подкрепи кмета на Пловдив Иван Тотев за трети мандат. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и шеф на парламентарната група Цветан Цветанов.

„Иван Тотев направи много за Пловдив. С това преобразяване на града получава изключително висока оценка. Според оценката на наши симпатизанти, на граждани на Пловдив и гости, които са посещавали града, Иван Тотев е един достоен кмет. Аз искам да го поздравя за всичко, което направи за града и че прие предизвикателство да кандидатира Пловдив за Европейска столица на културата и да успее с неговия екип да постигне тази победа“, каза Цветан Цветанов.

Според него всички българи ще се гордеят с факта, че Пловдив е Европейска столица на културата.
“Ще се гордеем с това домакинство на Пловдив и с невероятното откриване на това събитие. Убеден съм, че всички, които критикуваха последните дни кмета и администрацията, когато се насладят на това, което е предвидено, ще останат удовлетворени. Нека да бъдем позитивни и градивни“, завърши Цветанов.

Вчера зам.-председателят на ГЕРБ събра партийния актив в кметския хотел „Империал“. На въпрос колко от сегашните кметове на ГЕРБ в Пловдив област ще бъдат издигнати за нов мандат, Цветанов отговори: „Всички кметове се представят изключително успешно. Оценката за тях ще бъде дадена още на европейските избори“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама