Вижте каква новина обявиха заедно Apple и Samsung!

13:30, 09 яну 19 25 1041 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Samsung Electronics Co., Ltd. обяви днес, че ще предложи iTunes филми и телевизионни предавания, както и Apple AirPlay 2 поддръжка за Samsung Smart TV моделите от 2019, започвайки още тази пролет. Поддръжката на  Samsung Smart телевизорите от 2018 ще бъде достъпна чрез актуализация на фърмуера. За първи път в индустрията новите iТunes филми и телевизионни предавания ще дебютират на Samsung Smart телевизорите в повече от 100 страни. Поддръжката на AirPlay 2 ще бъде достъпна на Samsung Smart телевизорите в 190 страни по света.

С новото приложение за филми и телевизионни предавания на iTunes за Samsung Smart телевизорите, потребителите на Samsung имат достъп до съществуващата си библиотека в iTunes и ще могат да преглеждат iTunes магазина, за да купят или наемат от селекция от стотици хиляди филми и епизоди – включително от най-голямата колекция от 4K HDR филми. Филмите и телевизионните предавания на iTunes ще работят безпроблемно със смарт телевизионните услуги на Samsung, като Universal Guide, New Bixby и Search.

С поддръжката на AirPlay 2, клиентите на Samsung ще могат лесно да възпроизвеждат видео, снимки, музика, подкастове и дори повече от устройствата на Apple директно на Samsung Smart TV, включително телевизори QLED 4K и 8K, The Frame и Serif, както и други Samsung UHD и HD модели.

Като световен лидер в областта на телевизията от 13 години, Samsung Smart TV се превърнаха в една от най-големите развлекателни платформи, предлагани на пазара.

„Гордеем се с това, че работим с водещи лидери в индустрията, за да доставим най-широка гама от услуги за нашата платформа Smart TV”, казва Уон-Джин Лий, изпълнителен вицепрезидент на Бизнес с визуални дисплей в Samsung Electronics. „Вграждането и поддържането на повече съдържание, стойност и отворена функционалност на платформата за собствениците на телевизори Samsung и клиентите на Apple чрез iTunes и AirPlay е за всички.”

„Очакваме с нетърпение да споделим iTunes и AirPlay 2 с все повече потребители около света чрез Samsung Smart TV, така че потребителите на iPhone, iPad и Mac да имат още един начин да се насладят на любимо съдържание и на най-големия екран в дома си” - каза Еди Кю, старши вицепрезидент на дивизия интернет софтуер и услуги в Apple.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама