Юноша от "Левски" се раздели с отбора с прощално писмо във Facebook

17:15, 31 дек 18 / Спорт 25 1596 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Юношата на "Левски" Димитър Шейтанов се раздели с клуба. Младият вратар написа прощално писмо на профила си във Facebook , с което се сбогува с феновете на "сините".

"Днес беше последният ми ден като футболист на ПФК "Левски" София. Не знам откъде да започна...

Десет години - това са хиляди тренировки, стотици мачове и толкова емоции - отдаденост, страст, воля, разочарования, лишения, щастие. През тези години прекарвах на стадиона повече време, отколкото където и да е другаде. Искам да благодаря на всеки един човек от този стадион, защото всеки от тях ми помогна да израсна като човек и спортист. Има хиляди моменти, които никога няма да забравя и ще бъдат ценни уроци занапред в живота ми!

Горд съм с всички успехи, които постигнах, носейки "тежката" фланелка на "Левски"! Не всеки път успявах, но винаги давах максимума от себе си. Искам да благодаря на семейството и приятелите ми, които бяха до мен и безрезервно ме подкрепяха в трудните моменти.

Професионалният ми път продължава другаде, но никога няма да забравя какво е да играеш за този отбор, никога няма да забравя моите съотборници, моите треньори и хората, с които съм работил. Винаги ще помня хубавите ни моменти заедно! Моят дом е тук! Само "Левски", написа Шейтанов в социална мрежа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама