Жестоко убийство във Врачанското село Враняк

19:48, 22 дек 18 25 2201 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Около 15:00 часа днес е получен сигнал от кмета на с. Враняк, община Бяла Слатина за открит мъртъв в дома 82-годишен жител на селото, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Към мястото е насочен полицейски екип от РУ-Бяла Слатина и от РУ-Враца. При първоначалния оглед е установена рана на главата на възрастния мъж. След бързи издирвателни действия е задържан извършителят – 39-годишен мъж от същото село, съсед на убития - Николай, бивш затворник.

Скандалът между двамата възникнал след като двамата се почерпили вчера (21 декември) вечерта. Тази сутрин възрастният мъж установил, че му липсват 1 000 лева. Тъй като нямал други посетители веднага се досетил, че крадецът е гостът му, който живеел наблизо. 82-годишният Димитър Беров отишъл да подири сметка от съседа си и да поиска парите. 
Предполага се, че Николай се е ядосал и е подгонил с брадва възрастния Беров. След кратка разправия той бива убит с брадва. Свидетел на жестокото убийството е станала съпругата на Димитър - баба Елена. Старицата е в шок от преживяното и е откарана в болница.

По случая е образувано досъдебно производство.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама