Красимир Иванов: Изключване на "Левски" от евротурнирите няма да има

18:45, 21 дек 18 / Спорт 25 1689 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов съобщи чрез официалния сайт на "Левски", че до изключване на клуба от евротурнирите на база административни критерии няма да се стигне. Той потвърди думите си от тази седмица, че ръководството има план как да разреши финансовите проблеми.

"В късния следобед в медиите бе разпространена новина, свързана с наказание от УЕФА относно участието ни в европейските клубни турнири.

За да не даваме повод за спекулации, искам веднага да изясня този въпрос. Като част от лицензирането на клуба за участие в европейските турнири ние сме подлагани всяко тримесечие на преглед, свързан с отговаряне на критериите за лицензиране. Като част от този процес сме получили предписания за неща, които клубът трябва да свърши в определени срокове.

Както заявихме във вторник, ние сме наясно с условията, на които клубът трябва да отговоря и имаме план как да решим поставените задачи в срок до 31-ви януари 2019 г. Точно, както направихме с уреждането на взаимоотношенията по делото с Дъстли Мюлдер в сряда тази седмица.

Изключване на клуба от участие в евротурнирите на база на административни критерии няма да има", написа Иванов. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама