Дейзи Ланг с поредно отличие в Холивуд

15:50, 19 дек 18 / Спорт 25 1670 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поредно световно признание за заслуги към спорта получи трикратната световна шампионка по бокс Дейзи Ланг - Деси Кирова във Фонда Театър Холивуд. Редом с нея бе и световната шампионка по карате и екшън-актриса Синтия Ротрок.

"Благодаря на Интернационалния младежки филм фестивал за признанието за приноса ми в спорта и във филмовата индустрия! Дадох интервю, в което казвам, че най-хубавото от моята спортна кариера е, че даваш пример за подражание на младото подрастващо поколение - да следват целите в живота си и да трудят всеотдайно, за да ги постигнат с много дисциплина, постоянство и вяра в себе си!", развълнувано сподели от Холивуд Дейзи Ланг.

През май трикратната световна шампионка по бокс бе отличена и от Световния музей на славата по бойни изкуства в Мюнхен със специален приз като пионер на женския бокс в Европа. Почетната награда бе за принос в развитието на спорта по света, а на сцената с българката застанаха отново световната шампионка по карате и екшън-актриса Синтия Ротрок, както и световният шампион по кикбокс Дон Уилсън Дракона.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама