Къде няма да има вода в София

07:05, 20 дек 18 25 612 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 20 декември 2018 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Вела Чорбова“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Училищна“ от ул. „Христо Станишев“ до ул. „Вела Чорбова“;
ул. „Александър Невски“ от ул. „Цигов чарк“ до ул. „Христо Станишев“;
ул. „Роман“;
ул. „Христо Станишев“ от ул. „Николай Райнов“ до ул. „Свобода“;
ул. „Поручик Орозов“ от ул. „Училищна“ до ул. „Николай Райнов“;
ул. „Николай Райнов“ от ул. „Поручик Орозов“ до ул. „Сулина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Училищна“ ъгъла с ул. „Николай Райнов“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 20 декември 2018 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Вардар“, с. Иваняне, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Иваняне.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

На 20 декември 2018 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Без име“, жк. „Западен парк“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Сава Михайлов“ от бл. 33А до бул. „Царица Йоанна“ и бл. 91, бл. 103, бл. 104, бл. 105.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сава Михайлов“ ъгъла с ул. „Найчо Цанов“.

На 20 декември 2018 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод във вилна зона „Американски колеж“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Малинова долина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Климент Охридски“ ъгъла с ул. 2-ра.

На 20 декември 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Александър С. Пушкин“, местност „Гърдова глава“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Александър С. Пушкин“ от ул. „Дъбова гора“ до ул. „Маринковица“, ул. „Маринковица“,ул. „Прохлада“, ул. „Дрян“, ул. „Лунна папрат“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Маринковица“ ъгъла с бул. „Александър С. Пушкин“.

На 20 декември 2018 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „20-ти април“, кв. „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Владайска“ от ул. „20-ти април“ до ул. „Ивайло“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владайска“ ъгъла с ул. „Ивайло“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама