Оставиха в ареста младежа, опитал да убие клошар в Габрово

17:05, 18 дек 18 25 1902 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

58-годишен клошар бере душа в габровската болница, след като младеж го надупчи 10 пъти с нож и след това позвъни на тел. 112 да съобщи какво е сторил. Случката се разиграла в понеделник вечерта в изоставена постройка край студентско общежитие на ул."Студентска" в Габрово, пише ''24 часа''.

Сигналът в оперативната дежурна част на ОДМВР -Габрово бил пролучен от тел.112 в 21.49 ч. 19- годишен жител на Габрово съобщил, че е намушкал многократно непознат за него мъж. Пристигналите екипи открили ранения в безпомощно състояние, целият в кръв, но в съзнание. Той веднага бил транспортиран в болницата. При прегледа е установено, че пострадалият има 10 прободни рани в областта на гърба, гърдите, краката, черния дроб и сърцето. Приет е за лечение с опасност за живота.

Полицаите са установили самоличността му. Той е на 58 години от с.Табашка, общ.Севлиево.Водел скитнически начин на живот и обитавал изоставената сграда. При огледа на местопроизшествието е открит и окървавения нож.

Нападателят е арестуван и му е наложена 72-часова прокурорска мярка. Повдигнато му е обвинение за опит за убийство. Той до момента не е осъждан. Мотивите за кървавата разправа се изясняват.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама