Славия се разделя с трима футболисти, интересува се от гръцки вратар

17:50, 17 дек 18 / Спорт 25 1286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Славия ще се раздели с трима свои футболисти през зимната пауза в Първа лига, заяви президентът на "белите" Венцеслав Стефанов.
Това са нападателят Милчо Ангелов, защитникът Александър Александров и халфът Момчил Цветанов.

"Разделяме се с Милчо Ангелов, който иска да играе в чужбина. Александър Александров ще премине в ЦСКА 1948, докато Момчил Цветанов не оправда доверието на треньорите. Със сигурност ще привлечем нови играчи, но те няма да бъдат гръмки имена. Ще продължим да развиваме нашите таланти", заяви Стефанов на пресконференция.

Той потвърди за интерес към гръцкия вратар Антонис Стериакис. "Има интерес към него и към други наши футболисти. Не става дума за клубове от Гърция", каза още дългогодишният ръководител на Славия.

Стефанов е щастлив от спечелването на купата на България през миналия сезон, но се надява на доста по-силни изяви от отбора през пролетта на 2019 година.

"Доволен съм от календарната година, в която година спечелихме купата на страната и се представихме добре в евротурнирите. От футболната година не съм доволен. Млад отбор сме и пропуснахме точките в доста от двубоите. Надявам се да бъдем по-силни през втория полусезон в първенството", добави Венцеслав Стефанов.

Той изрази пълната си подкрепа за ветерана Георги Петков, който има шанс да стане футболист номер 1 в България за 2018 година.

Венцеслав Стефанов се изказа положително за евентуалното използване на видео асистент съдия в двубоите от Първа професионална лига.

"Ще подобри спора и съперничеството между клубовете. Подкрепям използването на ВАР. Нека бъде въведена, ако ФИФА и УЕФА финансират закупуването на системата, която струва един милион лева", завърши шефът на Славия.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама